Konferencen 2023 for danske selvstændige ejendomsmæglere


Årets konference finder sted den 28. september på smukke Hindsgavl Slot på Fyn. Det bliver en fantastisk dag fyldt med inspirerende oplæg, netværksmuligheder og en skøn afslutning med en lækker middag, hyggeligt samvær og mulighed for overnatning og meget mere!

 

En dag fyldt med inspiration og faglighed

Til konferencen bliver du blandt andet blive inspireret i et spændende foredrag af økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom, Ulrik Bie. Oplægget giver stor indsigt i globale politiske og økonomiske forhold, der er baseret på statistisk viden, fakta og Ulriks solide erfaringer fra talrige udlandsrejser.

Vi har også inviteret Mette og Peter Junker fra Body Mind Academy til at holde et foredrag om energibevist lederskab, som danner vejen til indre styrke, tryghed og overskud i en verden, som aldrig står stille. I deres fascinerende foredrag vil de inddrage hverdagseksempler og praktiske øvelser, hvor du får trænet dine mentale muskler, og får en oplevelse af, hvordan du med den nye bevidsthed kan opnå andre og bedre resultater i dit liv og hverdag. Hos DE tæller dagen for 5 lektioner.

Hyggeligt samvær

Udbyg dit netværk, og få nye kollegaer fra hele landet. Det er til de to årlige arrangementer, at vi alle kan samles til hyggeligt samvær i forenelse med, at vi som selvstændige forretningsdrivende bliver dygtigere, og inspireret til fremtiden. 

Er du ikke medlem?

Uanset om du er, eller er ved at blive etableret som selvstændig ejendomsmægler, får du stort udbytte af medlemsskab af vores forening. Bliv medlem i dag.