Konferencen 2023 for danske selvstændige ejendomsmæglere


Årets konference finder sted den 28. september på smukke Hindsgavl Slot på Fyn. Det bliver en fantastisk dag fyldt med inspirerende oplæg, netværksmuligheder og en skøn afslutning med en lækker middag, hyggeligt samvær og mulighed for overnatning og meget mere!

 

Tilmeldingen er åben
også med reservation af værelser

 

En dag fyldt med inspiration og faglighed

Til konferencen kan du blandt andet blive inspireret i et spændende foredrag af økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom, Ulrik Bie. Oplægget giver stor indsigt i globale politiske og økonomiske forhold, der er baseret på statistisk viden, fakta og Ulriks solide erfaringer fra talrige udlandsrejser.

Vi har også inviteret Mette og Peter Junker fra Body Mind Academy til at holde et foredrag om energibevist lederskab, som danner vejen til indre styrke, tryghed og overskud i en verden, som aldrig står stille. I deres fascinerende foredrag vil de inddrage hverdagseksempler og praktiske øvelser, hvor du får trænet dine mentale muskler, og får en oplevelse af, hvordan du med den nye bevidsthed kan opnå andre og bedre resultater i dit liv og hverdag. Hos DE tæller dagen for 5 lektioner.

 

Hyggeligt samvær

Udbyg dit netværk, og få nye kollegaer fra hele landet. Det er til de to årlige arrangementer, at vi alle kan samles til hyggeligt samvær i forenelse med, at vi som selvstændige forretningsdrivende bliver dygtigere, og inspireret til fremtiden. 

Invitér også dine kolleger med, for der er lagt op et brag af en dag med super inspiration! Max 4 per forretning.

 

Tilmelding og priser

Prisen for deltagelse i hele, eller dele, af programmet, herunder med/uden frokost, middag, overnatning mm. fremgår i den officielle invitation. Hvis du vælger blot at tilmelde dig dagsprogrammet, er det gratis (i det omfang, der er plads). Tilmelding skal ske via mail til mail@dsemaegler.dk, hvori du skriver navn(e) og firma. Tilmelding senest d. 12. juni 2023.

Er du medlem, men har du ikke modtaget din invitation? Så kontakt os på tlf. Tlf. 4821 9121

 

Er du ikke medlem?

Uanset om du er, eller er ved at blive etableret som selvstændig ejendomsmægler, får du stort udbytte af medlemsskab af vores forening. Bliv medlem i dag, og modtag den officielle invitation til konferencen.