28. sep 2023

Konferencen på Hindsgavl Slot var en succes

Vores efterårskonference den 28. september på Hindsgavl Slot blev beriget med inspirerende og aktuelle foredrag. En imponerende forsamling af dygtige selvstændige ejendomsmæglere var til stede, hvilket skabte en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med både nye og gamle kolleger samt drage værdifuld indsigt til din virksomhed.

Det var tydeligt, at gensynsglæden prægede dagen, og vi indledte med en lækker frokost i de smukke omgivelser.

En dag med blandet indhold

Dagen tilbød en harmonisk balance mellem faglig indsigt i branchen og menneskelig fordybelse.

Efter frokosten blev vi beriget med engagerende oplæg. Først Barbara Westengaard-Hildinge, der delte relevant faglig indsigt fra Dansk Ejendomsmæglerforening.  Hun fortalte blandt andet om den nye LOFE (Lov om formidling af fast ejendom) der er blevet vedtaget, som vil have indflydelse på alle ejendomsmæglere i Danmark. Hvis du ikke kunne deltage i konferencen, kan du finde mere informationer om den her.

Herefter leverede Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, et spændende foredrag om globale, politiske og økonomiske forhold, der påvirker boligmarkedet i 2023.      

Dagen sluttede af med Mette og Peter Junker fra Body Mind Academy, som inspirerede os med deres tankevækkende præsentation om Energibevidst Lederskab – vejen til indre styrke, tryghed og overskud i en verden, der aldrig står stille.

De fik os til at reflektere over, hvordan vi kan integrere hjertet i vores beslutninger og ledelsesstil, både inden for virksomhedens rammer og i vores personlige liv. Vi fik nyttige redskaber til at opbygge indre styrke og blive endnu bedre ledere.

Netværk med gamle og nye kollegaer

Udover de spændende indlæg på konferencen var der også rig mulighed for at genopfriske relationer med kollegaer fra hele landet. Dette understregede endnu engang en af de markante styrker ved DSE, nemlig fællesskabet.

Årlig sammenkomst og vidensdeling er en hjørnesten i vores organisation, og det var en fornøjelse at opleve det i praksis under konferencen. Gennem netværket og samværet skabes der ikke kun faglige forbindelser, men også dybe venskaber og en følelse af samhørighed, der fortsat styrker vores faglige og personlige udvikling.

Hør Pernille Sams fortælle om dagen her:

Sæt kryds i kalenderen d. 19. September 2024

Til næste år afholdes efterårets konference på vores "klubhus", Holckenhavn Slot. Her kan du også slutte dagen af med middag og overnatning. Konferencen vil selvfølgelig byde på brancheaktuelle emner, og inspirerende foredrag.