Brug selvstændig mægler

Ved at vælge et medlem af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere, når du skal handle bolig, får du en ejendomsmægler, der er lokalt forankret og har et meget stort lokalkendskab. Foreningen består udelukkende af helt uafhængige og selvstændige mæglere, der ikke er underlagt krav og retningslinier fra en topstyret kæde eller som franchisetagere er bundet af en lang række betingelser. At forretningen er ejet af mægleren selv, betyder at du møder et stærkt engagement for at levere en optimal service og få gennemført en tryg og god handel.

På samme måde er medlemmerne af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere ikke tvunget til at være underlagt kapitalgiganter, hvor du skal købe dyre og ensrettede ydelser og produkter fra bestemte banker, kreditforeninger, forsikringsselskaber eller andre faste leverandører.

Samtidig betyder medlemsskabet, at den enkelte mæglerforretning er fagligt opdateret og med i et indkøbsfælleskab, der gør den konkurrencedygtig. Kort sagt: Din bolighandel bliver bedre, tryggere og billigere.