Faglige/sociale arrangementer

Faglige input

Du får som medlem af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere mulighed for at deltage i en række lukkede arrangementer, der har fokus på at blive fagligt opdateret og på at udvikle sociale fællesskaber på tværs af foreningen. Aktuelt er der et forårs- og et efterårsarrangement, som typisk har mellem 80 og 120 deltagere.

Indholdet består af oplæg med relevante foredragsholdere der fortæller om, hvad der sker i branchen og hvilke trends og tendenser vi kan forvente. Derudover kan du møde leverandører, der for eksempel fortæller om nye teknologiske og softwaremæssige muligheder.

 

Sociale relationer

Ved at mødes i uformelle rammer med kolleger fra hele landet, der som dig har valgt at være selvstændig ejendomsmægler, får du mulighed for faglig sparring med kolleger, som har samme fundamentale tilgang til faget som dig selv.

 

Hør bestyrelsesformand, Pernille Sams, fortælle om den seneste efterårskonference på Holckenhavn Slot.

Jeg deltager altid i de to rigtig gode arrangementer hvert år, hvor foredragsholdere og leverandører fortæller nyt. Det er også megahyggeligt med både sjov og alvor på kryds og tværs, også selv om der er enkelte konkurrenter imellem. På den måde har jeg selv lært en masse søde og dygtige mennesker at kende.

Formand og ejendomsmægler Pernille Sams

Det er et stort plus at kende hinanden. Derfor er det sociale på møderne også meget vigtigt for mig. Det at møde kolleger i uformelle omgivelser og udvikle best practice. Jeg bliver også fagligt opdateret og hører om uddannelsesmuligheder og nye tendenser for eksempel med brug af foto og video.

Ejendomsmægler John Frandsen