Konferencen 2022 for danske selvstændige ejendomsmæglere


Årets konference afholdes den 22. september på Holckenhavn Slot, og byder på en skøn dag fyldt med inspiration, og som afrundes med mulighed for god middag, hyggeligt samvær samt overnatning m.v. 


Tilmeldingen er åben
også med reservation af værelserBliv inspireret og få input til din faglighed

Oplev blandt andre psykologisk manipulator, Jan Hellesøe, som i et indsigtsfuldt foredrag om det avancerede menneskesind, vil gøre os klogere på os selv, og ikke mindst, vores medmennesker.

Få input til din faglighed i oplæg fra blandt andre boligøkonom og afdelingsdirektør i Jyske Bank, Mikkel Høegh, som vil formidle den aktuelle, økonomiske situations påvirkning af boligmarkedet.

Af andre oplægsholdere vil også være direktør for DE, Ole Hækkerup, og advokat og vicedirektør for DE, Anders Palmkvist. Hos DE tæller dagen for 4 lektioner.

Hyggeligt samvær

Udbyg dit netværk, og få nye kollegaer fra hele landet. Det er til de to årlige arrangementer, at vi alle kan samles til hyggeligt samvær i forenelse med, at vi som selvstændige forretningsdrivende bliver dygtigere, og inspireret til fremtiden. 

Invitér også dine kolleger med, for der er lagt op et brag af en dag med super inspiration! Max 4 per forretning.

Tilmelding og priser

Prisen for deltagelse i hele, eller dele, af programmet, herunder med/uden frokost, middag, overnatning mm. fremgår i den officielle invitation. Hvis du vælger blot at tilmelde dig dagsprogrammet, er det gratis (i det omfang, der er plads). Tilmelding skal ske via mail til kim@dsemaegler.dk, hvori du skriver navn(e) og firma. Tilmelding senest d. 20. august 2022.

Er du medlem, men har du ikke modtaget din invitation? Så kontakt Kim Vittrup på tlf. nr. 4035 5359. 

Er du ikke medlem?

Uanset om du er etableret som selvstændig ejendomsmægler, eller overvejer at tage skridtet, får du meget stort udbytte af medlemsskab af vores ejendomsmæglerforening.

Bliv gratis medlem i dag, og modtag den officielle invitation til konferencen.

 

DSE konference 2022