Årets konference for DSE medlemmer


Årets konference finder sted den 19. september på det smukke Holckenhavn Slot ved Nyborg. Det bliver en god dag fyldt med inspirerende oplæg, netværksmuligheder og en hyggelig afslutning med en lækker middag, samvær og der er, som altid, mulighed for overnatning.

Du er hermed inviteret til en skøn og inspirerende dag i de dejlige omgivelser på Holckenhavn Slot. Det er helt gratis at deltage i dagsarrangementet (såfremt du er medlem af DSE), og vi håber at se så mange som muligt af dig og dine kolleger.

Igen i år har vi fået sponsorater til arrangementet. Årets sponsorer er C&B, Resights og EFKT.

NB! Hos DE tæller dagen for 4 lektioner.

 

 

Hyggeligt samvær med kollegaer fra hele landet 


Udvid dit netværk og mød nye kolleger fra hele landet. Disse arrangementer er en chance for os alle til at nyde hinandens selskab, mens vi som selvstændige ejendomsmæglerebliver dygtigere og finder inspiration til fremtiden.

Konferencen bliver en inspirerende dag i de smukke stuer på Holckenhavn Slot, afrundet med mulighed for middag og overnatning.

Vi har inviteret Steen Bocian som er cheføkonom og økonomisk redaktør på Børsen, og David Guldager som vil gøre os klogere på kunstig intelligens (målrettet branchen), til at holde inspirerende oplæg i år. 

Er du ikke medlem?

Dette arrangement er kun for medlemmer. Uanset om du allerede er, eller er ved at blive, etableret som selvstændig ejendomsmægler, får du stort udbytte af medlemsskab af vores forening. Bliv medlem gratis i dag.