06. okt 2021

Langt over 100 deltagere til vores konference

Den 30. september 2021 deltog rigtig mange til vores konference for Danske Selvstændige Ejendomsmæglere på Hindsgavl Slot.  Det var tydeligt, at vores medlemmer havde glædet sig til endelig igen at mødes med kollegaer fra branchen.

Inspirationsdag

“Konferencen afholdes som en stor inspirationsdag om efteråret, hvor vi forsøger at komme med forskellige brancherelevante foredrag - ikke sådan, at det ikke føles som en kursus, men så vi alle går inspirerede herfra,” forklarer Pernille Sams, som er formand for Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.

Fællesskab, hvor vi lærer hinanden at kende

Pernille Sams fortæller videre, at hun skaber bekendtskaber blandt kollegaer på kryds af hele landet til konferencen: “Vi er jo allesammen selvstændige mæglere. Så vi har fået en masse gode kollegaer, som vi er glade for at møde, se og være sammen med. Der er altid sådan lidt familiefølelse”.

Anja Præstegaard Hansen fra Thoustrup & Præstegaard i Herning har været medlem i halvandet år nu: “Det er dejligt med et fællesskab, hvor vi får sparring og lærer hinanden at kende,” fortæller hun.

 

Læs en potentiel køber på kropssproget

Psykologisk entertainer, Niels Krøjgaard iscenesatte i sit foredrag et forsøg, hvor fem medlemmer blev kaldt på scenen.

Alle blev bedt om at tage en knap, se farven og ikke vise Niels farven. Herefter gættede Niels via. kropssprogsaflæsning farven på knappen, som hvert medlem havde taget.

Niels Krøjgaard forklarer, at “farver påvirker det menneskelige sind. Rød får kropstemperaturen til at stige, imens blå får musklerne til at slappe af.”

Viden om farver er derfor essentielt som ejendomsmægler, fordi du med farver kan fremkalde bestemte følelser hos en køber. Når du samtidig kender til de syv grundfølelser hos mennesker og udviklingen i dem, kan du nemmere læse en potentiel køber på ansigtsmimikken.

Flere købere til samme bolig?

Simon Bay Nielsen, som er mæglerfaglig konsulent i Dansk Ejendomsmæglerforening, kom i løbet af sit foredrag om flere købere til samme bolig med gode råd til, hvordan du som ejendomsmægler kan agere i forskellige situationer, når du står med flere købere til samme bolig.

Står du i den situation, så start med disse to ting:

  • Oplys alle parter om flere interesserede - ikke for købers skyld men for sælgers.
  • Få præsenteret muligheden for at lave en budrunde for sælger.

 

Kom med tilbagemeldinger på dagen

Da det er første gang, vi afholder arrangementet på Hindsgavl Slot, vil vi meget gerne have tilbagemeldinger på, hvad der var godt, mindre godt eller manglede ved lokationen, foredragene og aftenens middag.

Kontakt Kim Vittrup på: kim@dsemaegler.dk

Sæt kryds i kalenderen den 10. marts 2022

Næste arrangement afholder vi d. 10. marts 2022. Her er I velkomne med ideer til lærerige og inspirerende indslag. Vi sørger for gode indspark om f.eks. økonomi og nye skatteregler i forbindelse med vores generalforsamling, som også afholdes her.