04. apr 2024

Referat fra generalforsamlingen marts 2024

DSE afholdte årets generalforsamling i marts 2024.

Det blev bl.a. besluttet at året 2024 skal være et kontingentfrit år - 0 kr for medlemskab i 2024.

Vi håber det vil give endnu flere selvstændige mæglere lyst til at prøve at være en del af vores fællesskab. DSE er stærkt repræsenteret i vores branche.

Vi er allerede ca. 200 butikker fordelt over hele landet, men vi kan sagtens være flere. Så derfor også en opfordring til vores medlemmer om at skaffe flere medlemmer. Jo flere vi er, jo mere vægter vores interesser i branchen.

2023 - og også 2024 - var og er meget præget af de store problemer med det nye ejendomsskattesystem og de nye fejlagtige ejendomsvurderinger. Det giver mange problemer for borgerne og alt for mange er fastlåste i deres boliger uden chance for at sælge pga. forkerte vurderinger. Det nytter jo ikke at sige til en potentiel køber at de bare kan klage om et par år, og håbe at der så sker noget til den tid. Det er en umulig situation mange mennesker er sat i.

Skatteministeren holder fast i at de fleste for lettelser. Det er også rigtigt på den meget korte bane, men voldsomt belastende for dem, det går ud over. De fortjener også opmærksomhed selvom de er i mindretal.

Bestyrelsen blev genvalgt

Pernille Sams blev efterfølgende valgt som formand for DSE, og Christian Møller Andersen som næstformand.

En opfordring 

Har du ikke allerede meldt dig til at få vores nyhedsbrev via Mailchimp, så vil sekretariatet sætte stor pris på, at dette bliver gjort snarest. Det kan gøres her

På glædeligt gensyn på vores konferencedag på Holckenhavn Slot, Nyborg - d. 19. september 2024

 

 

 

 

DSE konference 2022