12. apr 2022

Succesfuldt årsmøde i godt selskab

Årsmødet d. 10. marts på Holckenhavn Slot bød på inspirerende og lærerige indslag, og med 75 deltagere, var der rig mulighed for at gense- og møde nye kollegaer fra hele landet.

Gensynsglæden var til at høre, da dagen startede med en dejlig frokost i en af de smukke spisesale, hvor snakken livligt gik over bordene. Som formand, Pernille Sams, før har beskrevet, så betyder gensynet med kollegaerne til de to årlige arrangementer meget, når du til dagligt arbejder som selvstændig – 
“Vi er jo alle sammen selvstændige ejendomsmæglere. Så vi har fået en masse gode kollegaer, som vi er glade for at møde, se og være sammen med. Der er altid sådan lidt familiefølelse”.

Har du husket at øve din powerpose?

Dagens første indslag var coach og foredragsholder, Jesper Bergstrøm, som fik alle op af stolene, i et inspirerende foredrag om kropssprog og dets afgørende betydning i interpersonel kommunikation. Gennem forskellige underholdende og udfordrerende øvelser, blev det tydeligt, hvordan små signaler som simpel øjenkontakt, påvirkede kommunikationen med hinanden. I salg handler det om at skabe relationer, og derfor er det vigtigt, at vi udvikler vores forståelse for, hvordan vores eget kropsprog påvirker andre, og hvordan vi kan udstråle troværdighed. Blandt de forskellige øvelser til at styrke vores kropssprog, var en af dem, at stille sig som en superhelt - en øvelse, der helt automatisk giver en styrkende fornemmelse.

Det er ikke powerpose-øvelsen, du ser på billederne, men derimod en lille reaktionstest, hvor mange faldt i Jespers fælde!

"Pligten for jer, er, at være øjne og ører for systemet"

I andet foredrag kom specialkonsulent, Kim Hinz-Berg fra Erhvervsstyrelsen, for at fortælle om det højaktuelle emne, hvidvaskloven, og hvad vi skal være opmærksomme på som mæglere. Kendskabet til vores kunder er afgørende for, at vi mindsker risikoen for hvidvask, hvorfor at det er essentielt, at kundekendskabsprocedurer bliver en del af hverdagen, og som Kim gav en fin introduktion til. 

Flere nye medlemmer - vi inspirerer hinanden

Vi får løbende nye medlemmer i foreningen, og vores to årlige arrangementer, er den perfekte lejlighed til at møde nye, ligesindende kollegaer og udbygge dit netværk.

Til årsmødet snakkede vi med en af vores nyeste medlemmer, Kira Niro, som er jurist og ejendomsudvikler. 

Netop muligheden for at møde nye kollegaer, er noget af det, som Kira glæder sig mest over i sit medlemsskab – 
“Jeg glæder mig til at møde en masse spændende mennesker, lære dem at kende, og høre om deres ambitioner og værdier. At møde folk, der tænker anderledes, er super inspirerende”.

Ellers bød dagen på generalforsamling samt endnu et foredrag, hvor Peter Hansen fra IT-Support fortalte om hvordan de håndterede hackerangrebet på den database, som mange af os anvender, og er afhængig af, i det daglige– og hvad der gøres for at forbedre sikkerheden i fremtiden.

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 22. september!

Efterårets konference afholdes også på smukke Holckenhavn Slot, og denne gang med mulighed for at slutte dagen af med fantastisk middag, overnatning mv.

Konferencen vil selvfølgelig byde på brancheaktuelle emner, og inspirerende foredrag, så vi kan blive endnu dygtigere til at hjælpe vores kunder, og drive vores virksomhed. 

Indbydelsen modtager du i din indbakke snarest.