Vellykket efterårskonference på Holckenhavn Slot


Vores efterårskonference d. 22. september på Holckenhavn Slot bød på højaktuelle og spændende foredrag. Da næsten 100 selvstændige ejendomsmæglere deltog på dagen, var der gode muligheder for at møde nye- og gamle kollegaer samt få relevant sparring til din virksomhed.

Der var ingen tvivl om, at gensynsglæden var til stede. Dagen startede med en let frokost i smukke omgivelser. Herefter bød den på foredrag med:

  • Hans Engell, Politisk kommentator
  • Hanne Delcomyn og Ole Hækkerup, Dansk Ejendomsmæglerforening
  • Mikkel Høegh, Boligøkonom hos Jyske Bank

Det bliver en vigtig valgkamp

Hans Engell fortalte underholdende om den nuværende politiske situation. Ifølge den politiske kommentator bliver det en vigtig valgkamp. Den er personlig, og tonen i den vanskelige situation er hård.

Det er en valgkamp med en dyster international baggrund. Verden er usikker, og rigtig mange kriser skal håndteres på samme tid. Inflationen rammer, og virksomhederne skærer ned. Det gør danskerne bekymrede.

Til slut stillede et DSE-medlem spørgsmålet om, hvem Hans Engell tror på bliver statsminister. Svaret var, at løbet mellem Søren Pape Poulsen og Mette Frederiksen kan blive tæt.

Flere nye medlemmer deltog i efterårskonferencen

Vi er glade for, at flere nye medlemmer løbende melder sig ind i foreningen. Vores årlige efterårsarrangement er den perfekte anledning til at få nye og vedligeholde gamle bekendtskaber i branchen.

I år snakkede vi med en af vores nyeste medlemmer, Mathias Lund Back, som er partner hos Bach Busholdt på Frederiksberg.

“Når man sidder i en lille biks, kan det være tiltrængende at få noget faglig sparring fra kollegaer, som har andre synspunkter. Så jeg er medlem af DSE for det kollegiale samvær og den faglige sparring,” fortæller Mathias.

Hør Pernille Sams fortælle om dagen her:

Sæt kryds i kalenderen d. 28. September 2023

Til næste år afholdes efterårets konference på Hindsgavl Slot. Her kan du også slutte dagen af med middag og overnatning.

Hold øje med din indbakke. Du vil modtage indbydelsen snarest.